De ruta nocturna al castell de Borró, de Ròtova

posted in: Multimèdia, Notícies | 0

El passat 29 de juliol, el Centre Excursionista de Ròtova va organitzar la segona marxa nocturna de l’estiu en col·laboració amb la corporació local de Ròtova. La marxa, a la qual acudí gent de tota la Safor, amb vora 80 participants, constava de 6 quilòmetres i 270 m. de desnivell, amb un recorregut que forma part del sender PRV-100.

La gent participant pujà per la Planissa i anà fins al castell de Borró, des d’on pogueren gaudir d’una vista de la comarca meravellosa. Allà soparen i disfrutaren de la nit, i tornant pel barranc d’Atanasi.

Foren 4 hores de bon rotllo; els participants acabaren molt contents, amb la pregunta al cap de quan tornaríem a organitzar-ne un altra, un fet que ens anima a fer més activitats de cara al veïnat i la gent que s’estima la natura. Des del CER han valorat l’activitat com a molt positiva; ens agrada veure parelles, pare i fill o mare i fill…, el que demostra que la joventut està contagiant-se de l’esperit del Centre Excursionista.

 

  • També podeu consultar les imatges a la pàgina de Facebook:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *